ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ЛЕБНИ НА ЕЗЕРОТО: Луѓето брзаат да се фотографираат со “палачинките” од мраз (Видео)

 Breaking News

ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ЛЕБНИ НА ЕЗЕРОТО: Луѓето брзаат да се фотографираат со “палачинките” од мраз (Видео)

ПРИРОДЕН ФЕНОМЕН ЛЕБНИ НА ЕЗЕРОТО: Луѓето брзаат да се фотографираат со “палачинките” од мраз (Видео)
January 30
23:21 2018

Ледените температури во САД создадоа необични појави, но жителите на Чикаго уживаат во нив. Имено, на брегот на езерото Мичиген тие се фотографираат со “ледените палачинки” кои лебдат на водата.

Оваа природна појава го направи езерото вистинска туристичка атракција.

Related Articles