Престанете да ни кажувате што правеле претходните, фатете се за работа или гонете се

 Breaking News

Престанете да ни кажувате што правеле претходните, фатете се за работа или гонете се

Престанете да ни кажувате што правеле претходните, фатете се за работа или гонете се
February 15
00:10 2018

„Eбати здравството и државата и името и животот и знамето и јазикот и Еу и Нато и сите лоповишта неспособни самобендисани подржувачи на криминалот.

Фатете се за работа или гонете се.

Не заслужувате ни држава ни ваков премиер.

Срам да ви е.

Престанете да ни кажувате што правеле претходните покажете што знате подобро од нив или откажете се.“ напиша Мерал Груби на својот фејсбук профил.

Related Articles