Премиерот Заев на средба со жители на Арачиново по повод Курбан Бајрам

 Breaking News

Премиерот Заев на средба со жители на Арачиново по повод Курбан Бајрам

Премиерот Заев на средба со жители на Арачиново по повод Курбан Бајрам
September 01
10:55 2017

Премиерот Зоран Заев денеска по повод верскиот празник Курбан Бајрам ќе ја посети општина Арачиново. 

За време на посетата премиерот Заев ќе се сретне и ќе разговара со жителите на Арачиново.

Утринава, по повод празникот претседателот на македонската Влада присуствуваше и на утринската молитва во Мустафа-пашината џамија.

Related Articles