Прекрасна фотографија од вселената за Денот на вљубените (Фото)

 Breaking News

Прекрасна фотографија од вселената за Денот на вљубените (Фото)

Прекрасна фотографија од вселената за Денот на вљубените (Фото)
February 14
20:44 2018

На 7,500 светлосни години одалеченост, блиску до Касиопеија, е направена прекрасна слика, која покажува голема љубов. Небулата(магливоста) содржи голем број ѕвезди, кои стануваат црвени поради водородот.

Related Articles