Потресно видео од земјотресот во вестите на Канал 5

 Breaking News

Потресно видео од земјотресот во вестите на Канал 5

September 12
22:12 2016

По непроспиената , но релативно мирна ноќ, скопјани денеска почувствуваа два посилни потреси

11.9. 2016 во 15.10 часот – земјотрес во Канал 5

Related Articles