Поставил камери пред влезните врати – Она што го снимиле ќе ви ја заледи крвта!

 Breaking News

Поставил камери пред влезните врати – Она што го снимиле ќе ви ја заледи крвта!

Поставил камери пред влезните врати – Она што го снимиле ќе ви ја заледи крвта!
October 15
15:41 2016

Баш кога ќе помислите дека сте виделе секакви видео снимки, се појавува нешто вакво…

Имено, во последно време ширум САД се појавуваат лица облечени како кловнови, кои ги тероризираат луѓето.

Веројатно многумина ќе помислат дека се сигурни во топлината на својот дом, но по ова видео, не сме баш сигурни во тоа…

Погледнете што снимила надзорна камера пред куќата на еден човек:


Clown by sokol744

Related Articles