Погледнте ги страшните снимки од невремето во Србија и Хрватска – снимиле додека возат 

 Breaking News

Погледнте ги страшните снимки од невремето во Србија и Хрватска – снимиле додека возат 

Погледнте ги страшните снимки од невремето во Србија и Хрватска – снимиле додека возат 
September 20
08:02 2017

На територијата на Стара Пазова во Србија вчера беснееше силно невреме, а е забележано на неколку снимки. паѓале дрвја и гранки, летале контејнери, паѓале далноводи, откако густи облаци, пороен дожд, силен ветер и грмежи го покриле градот

Но и во Хрватска:

Related Articles