Погледнете како изгледа ригорозниот тест на АУДИ автомобилите пред продажба (ВИДЕО)

 Breaking News

Погледнете како изгледа ригорозниот тест на АУДИ автомобилите пред продажба (ВИДЕО)

August 12
12:37 2016

Сигурно некогаш сте се запрашале, што се мораат да поминат новите модели на автомобили, пред да започне сериското производство? Ауди своите модели “ги малтретира” во најсурови временски услови, а ние ви ги откриваме најинтересните…

Погледнете:

Related Articles