Погледнете го документарниот филм за хероите во поплавите „СВЕДОШТВА“

 Breaking News

Погледнете го документарниот филм за хероите во поплавите „СВЕДОШТВА“

August 16
11:10 2016

СВЕДОШТВА – Документарен филм на Телевизија Нова посветен на хероите кои ги жртвуваа своите животи за да спасат многу други.

Приказни со тажен и среќен крај, необјавени стории и ексклузивни изјави.

Related Articles