Победникот на ТЛЗП 10 години во врска со неа – Стеван покрај себе има убавица (ФОТО)

 Breaking News

Победникот на ТЛЗП 10 години во врска со неа – Стеван покрај себе има убавица (ФОТО)

Победникот на ТЛЗП 10 години во врска со неа – Стеван покрај себе има убавица (ФОТО)
December 19
23:08 2017

Стеван Анџелковиќ со само 26. гласа разлика ја победи нашата Тијана Дапчевиќ во ТЛЗП.

Тој импресионираше со имитациите, а се појави во ТЛЗП откако со години правеше пауза од сцената.

Тој малку зборува за приватноста. Веќе десет години е во врска со убавицата Наташа Ивановиќ, која изгледа како светска дива.

Парот неодамна се вереше, а се очекува наскоро да застане на лудиот камен.

Таа со енго беше и додека се натпреваруваше во Гранд, и кога победуваше и губеше, а тој при победата на ТЛЗП и се заблагодари за сите жртви кои ги направила за него.

Погледнете ги фотографиите:

Related Articles