Питбулите се крволочни кучиња ?! Погледнете што прави овој питбул кога ќе слушне дека на сопственичката не и е добро (Видео)

 Breaking News

Питбулите се крволочни кучиња ?! Погледнете што прави овој питбул кога ќе слушне дека на сопственичката не и е добро (Видео)

Питбулите се крволочни кучиња ?! Погледнете што прави овој питбул кога ќе слушне дека на сопственичката не и е добро (Видео)
January 17
23:09 2018

Питбулот е раса на куче кое има навистина “шарена” репутација, додека едни го претставуваат како крволочна ѕверка, некои љубители го сметаат за најдоброто животно кое постои. Која е вистината ?

Погледнете:

Related Articles