Пензионерите направија хаос на железничка: Интервенираше ЕБР откако пензионерите се степаа за бесплатно возење во новиот воз!

 Breaking News

Пензионерите направија хаос на железничка: Интервенираше ЕБР откако пензионерите се степаа за бесплатно возење во новиот воз!

Пензионерите направија хаос на железничка: Интервенираше ЕБР откако пензионерите се степаа за бесплатно возење во новиот воз!
February 14
13:23 2017

Вистински хаос се случи утринава на железничката станица во Скопје, кога група луѓе, главно пензионери се собраа да се качат на бесплатниот воз за Демир Капија, каде што денес ќе се одржи голема манифестација по повод Православниот празник Св.Трифун

На перонот од каде што требаше да тргне возот биле собрани три пати повеќе луѓе, по што настанал хаос. Пензионерите почнале да се навредуваат, влечат, врескаат и напаѓаат, а набрзо потоа пристигнала и специјалната единица ЕБР за да ги смири страстите.

Погледнете:

 

Related Articles