Oвој човек себе си веќе 20 години си вбризгува отров од змија: Нема да верувате зошто! (ВИДЕО)

 Breaking News

Oвој човек себе си веќе 20 години си вбризгува отров од змија: Нема да верувате зошто! (ВИДЕО)

August 05
12:58 2016

46-годишникот Стив Лудвин веќе 20 години во својата крв вбризгува змиски отров, и со тоа изгледа подобро отколку било кога.

  • Докторите работеа испитувања на моето тело и беа навистина изненадени – рекол Стив.

Иако хермотоксините во змискиот отров го напаѓаат телото, а  коктелот кој се состои од три различни звечарки може да предизвика смрт за помалку од 30 минути, но Стив не се плаши.

Тој вбризгува змиски отров со цел да пронајде лек против бесмртност.

Вели и дека не е медицински образован ни најмалку и дека нема завршено ниту средно училиште, а докторите особено се изненадиле бидејќи Стив не користел ни стерилизирана опрема при внесувањето на отровот во своето тело.

Related Articles