Ова сигурно не сте го знаеле – ПВЦ прозорите имаат зимски и летен режим, еве како да го поддесите

 Breaking News

Ова сигурно не сте го знаеле – ПВЦ прозорите имаат зимски и летен режим, еве како да го поддесите

Ова сигурно не сте го знаеле – ПВЦ прозорите имаат зимски и летен режим, еве како да го поддесите
June 18
19:54 2017

Во различни временски периоди потребно е да се промени начинот на користење на прозорите. ПВЦ прозорите и вратите се најчест избор, бидејќи е најлесно да се подесат. Но, за време на вградување мајсторите не ги кажуваат важните работи, кои ќе бидат корисни во екстремно ладните денови.

Едноставно отворете го прозорот и пронајдете ја завртката на страната каде што се наоѓа рачката и свртете ја навнатре.

Кога мајсторите ги поставуваат прозорите најчесто ги оставаат на стандарден режим, односно на средина.

Погледнете на видеото како сето тоа да го направите:

Related Articles