ОВА СЕУШТЕ НИКОЈ НЕ ГО ВИДЕЛ – Пронајдена е фотографија од 2-ца смртни непријатели на едно место и вреди МИЛИОНИ!

 Breaking News

ОВА СЕУШТЕ НИКОЈ НЕ ГО ВИДЕЛ – Пронајдена е фотографија од 2-ца смртни непријатели на едно место и вреди МИЛИОНИ!

ОВА СЕУШТЕ НИКОЈ НЕ ГО ВИДЕЛ – Пронајдена е фотографија од 2-ца смртни непријатели на едно место и вреди МИЛИОНИ!
November 27
12:24 2017

Фотографија која американски адвокат на купил на пазар, би можела да биде ретка слика на Били Кид од Дивиот Запад и може да вреди милиони.

Франк Абрамс ја купил фотографијата за само 10 долари и ја ставил во гостинската соба.

Меѓутоа, откако гледал ТВ емисија за откривање на уште една слика на Били Кид, тој одлучи да се консултира со експертите.

Историчарите му кажале на Абрамс дека можеби оваа фотографија го покажува познатиот разбојник и неговиот иден убиец.

Абрамс се сомневал дека еден од 5-те мажи на неговата слика бил Патрик Флојд Герет.

Абрамс изјави дека неговата фотографија, која постои од 2 август 1880-та година, неколку години висела на ѕидот на гостинската соба во неговата куќа.

Герет и Били Кид биле блиски пријатели додека Герет не станал шериф во Линколн во Ново Мексико. Тој го убил Кид во 1881-та година.

Related Articles