ОВА Е ЗА 5+: Писмената задача на малиот Теодор ќе ве остави без збор !

 Breaking News

ОВА Е ЗА 5+: Писмената задача на малиот Теодор ќе ве остави без збор !

ОВА Е ЗА 5+: Писмената задача на малиот Теодор ќе ве остави без збор !
February 22
00:11 2018

Писмената задача на деветгодишниот Теодор од Белград, посветена за неговиот татко Милан, ги разнежни сите корисници на социјалните мрежи. Тој не потсети на важноста на семејството и вредноста на односот меѓу децата и родителите.

Теодор е ученик во трето одделение, а писмената задача на тема “Еден мој предок” ја посветил на својот татко Милан. Која оцена ќе му ја додели учителот, не знаеме, но што се однесува до нас, ова е за пет плус.

Деветгодишното момче писмената задача ја напишало педантно, уредно, па дури го нацртало “својот главен јунак”.

Неговиот татко работи многу, како и сите татковци, често е на патување, а кога ќе се врати, му носи убави подароци, но тоа не е најважно за Теодор, туку времето поминато со неговиот татко.

Related Articles