Ова е причината зошто Сашо Тасевски го напушти интервјуто со Васко Евтов (ФОТО)

 Breaking News

Ова е причината зошто Сашо Тасевски го напушти интервјуто со Васко Евтов (ФОТО)

Ова е причината зошто Сашо Тасевски го напушти интервјуто со Васко Евтов (ФОТО)
January 15
11:14 2018

Вистината знае да боли, нормално поставувањето на вистинските прашања и чекањето на вистинските одговори доведоа до тоа.

Васко Ефтов во емисијата „Во Центар“ ги објави фејсбук статусите на Сашо Тасевски, започна со првиот статус:

Темата на овие статуси е Талат Џафери, дезертер од АРМ во УЧК.

Откако Ефтов започна со објавување на старите статуси на Тасевски, кој што е награден од власта на Зоран Заев со функција в.д директор на Драмскиот театар во Скопје, во очите на Сашо Тасевски можеа да се забележат и солзи.

Овие фејсбук статуси беа причината зошто Сашо Тасевски ја напушти емисијата „Во Центар“ поради цитирањето на нешто што самиот в.д. директор на Драмскиот театар во Скопје ја напушти емисијата.

Related Articles