Ова е договорот кој го потпишаа лидерите на четирите најголеми политички партии (ФОТО)

 Breaking News

Ова е договорот кој го потпишаа лидерите на четирите најголеми политички партии (ФОТО)

Ова е договорот кој го потпишаа лидерите на четирите најголеми политички партии (ФОТО)
August 31
19:09 2016

Исполнети се сите услови за организирање на изботите на 11 декември. Ваква одлука донесоа лидерите на четирите најголеми  политички партии по седумчасовна расправа во Клубот на пратениците. Официјално се стави  потпис на документот со кој се потврдува дека е реализирано се што беше договорено на 20 јули. договор

Related Articles