Одлучил да го наполни резервоарот на автомобилот со Кока Кола, а потоа… (Видео)

 Breaking News

Одлучил да го наполни резервоарот на автомобилот со Кока Кола, а потоа… (Видео)

Одлучил да го наполни резервоарот на автомобилот со Кока Кола, а потоа… (Видео)
January 04
23:59 2018

Дури и луѓето кои никогаш не возеле автомобил добро знаат дека во резервоарот на возилото не смее да се става ништо друго освен бензин, бидејќи секоја друга супстанца може да го уништи моторот.

За наша среќа постојат луѓе кои го потврдија ова на нивниот автомобил. Луѓето кои го водат Јутјуб каналот “TechRax” направија експеримент во кој ставија два литри Кока Кола во резервоар на BMW 325i за да видат што ќе се случи.

Погледнете:

Related Articles