Обичната новогодишна елка е минато: Нов тренд го освојува светот

 Breaking News

Обичната новогодишна елка е минато: Нов тренд го освојува светот

Обичната новогодишна елка е минато: Нов тренд го освојува светот
December 12
21:23 2017

Ако сте меѓу оние кои не сакаат вистинска елка во својот дом или едноставно немаат место за неа, еве фантастични идеи за вас.

Прославете ги новогодишните празници со еден од главните трендови оваа година – Божиќен ананас.

Оваа година големите елки не се повеќе во мода, туку слатките празнични ананаси кои полека но сигурно го освојуваат светот, но и домовите.

Може да го украсите со класични новогодишни украси со ои ќе изгледа многу елегантно.

Погледнете во галеријата:

Прославете ги новогодишните празници со еден од главните трендови оваа година – Божиќен ананас.

Обичната новогодишна елка е минато: Нов тренд го освојува светот

Related Articles