Ново на фејсбук – Луѓето кои се заморени од објавете напријателите, ќе бидат воодушевени со оваа опција!

 Breaking News

Ново на фејсбук – Луѓето кои се заморени од објавете напријателите, ќе бидат воодушевени со оваа опција!

Ново на фејсбук – Луѓето кои се заморени од објавете напријателите, ќе бидат воодушевени со оваа опција!
December 16
11:31 2017

Фејсбук конечно ви дава можност да блокирате луѓе, а да не ги избришете од пријатели.

Фејсбук воведе нова опција со која може да ги блокирате вашите пријатели на 1 месец, но така нема да ги избришете.

Станува збор за „snooze button“, а важно е да се каже дека луѓето на кои ќе ја примените оваа опција, нема да знаат за тоа.

„Гледате премногу фотографии со машки од вашиот вујко? Ве нервира ли пријател со голем број фотографии од свое патување? Не сте сами. Со Snooze не мора да престанете да ги следите или избришете од ваши пријатели засекогаш, само нема да ги гледате нивните објави на одреден период.“

„Луѓе, групи и страници на кои може да ја примените оваа опција, нема да добијат известување. По истекот на опцијата, ќе бидете известени за тоа и секогаш може повторно да ја искористите“, велат од Фејсбук.

Оваа опција е воведена на предлог на корисник.

Related Articles