Нов заплет во убиството на Јелена: Две српски пејачки му помогнале на Зоран

 Breaking News

Нов заплет во убиството на Јелена: Две српски пејачки му помогнале на Зоран

Нов заплет во убиството на Јелена: Две српски пејачки му помогнале на Зоран
September 20
22:27 2017

Случајот за убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ се повеќе се заплеткува од ден во ден. За бруталното убиство кое ја потресе и Србија и цел регион, во притвор е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ, како главен осомничен откако се совпаднаа трагите кал и ДНК на неговите панталони со оние од насипот.

Според најновите податоци од истрагата, Зоран излажал за осомничениот кој го видел на насипот, тој бил негов сосед и пријател и поминал во сосема спротивна насока. Со истрагата се опфатени и две пејачки од српската естрада, со кои е извршен разговор. Тие се познати и имаат настапи и во странство, а за време на убиството биле тука.

Засега не се познати повеќе детали.

Јелена беше убиена на 2. април на насипот кај Борча во Црвенка

Related Articles