НОВ ПРЕДИЗВИК ОПАСЕН ПО ЖИВОТ: Тинејџерите масовно се снимаат додека го прават ова – пријавени многу случаи на сериозно труење

 Breaking News

НОВ ПРЕДИЗВИК ОПАСЕН ПО ЖИВОТ: Тинејџерите масовно се снимаат додека го прават ова – пријавени многу случаи на сериозно труење

НОВ ПРЕДИЗВИК ОПАСЕН ПО ЖИВОТ: Тинејџерите масовно се снимаат додека го прават ова – пријавени многу случаи на сериозно труење
January 11
23:18 2018

Она што започна како шега, се претвори во опасен масовен тренд на интернет. Се нижат стотици случаи од сериозно труење.

Децата масовно го прифаќаат предизвикот “лондри подс” во кој во уста ставаат кесички од концентриран течен детергент и сето тоа го споделуваат на интернет.

Related Articles