Ние пораснавме со „Наше маало“, а денешните генерации со турски серии

 Breaking News

Ние пораснавме со „Наше маало“, а денешните генерации со турски серии

Ние пораснавме со „Наше маало“, а денешните генерации со турски серии
August 26
11:02 2017

Убави времиња беа тоа .За разлика од денешните генерации кои растат со турски серии, генерациите од 90-те имаа можност да растат со една од најдобрите Македонски детски серии „Наше маало“. Додека турските серии го прикажуваат суровиот живот на возрасните наше маало беше пример за децата како да имаат безгрижно и среќно детство. Ние пораснавме со „Наше маало“, а денешните генерации со турски серии.

Нема кој не ги памети лудориите на Мали, Бени, Дарко и секако зградата „Кармен“. Се решивме да ве вратиме неколку години наназад и да ве потсетиме на македонската хит серија „Наше маало“.

 

Related Articles