НЕ ВО НАТО, НЕ ВО ЕУ: Најновата емисија на Миленко Неделковски

 Breaking News

НЕ ВО НАТО, НЕ ВО ЕУ: Најновата емисија на Миленко Неделковски

НЕ ВО НАТО, НЕ ВО ЕУ: Најновата емисија на Миленко Неделковски
February 11
15:04 2018

„Не во ЕУ, не во НАТО“ е насловот на најновата епизода од „Миленко Неделковски Шоу“, во која преку примери од низа на држави членки на овие две организации новинарот Неделковски ќе се обиде да ја долови другата страна на паричката.

Погледнете ја целата емисија на Миленко Неделковски.

Related Articles