Наскоро три нови инвестиции во Битола, Велес и Охрид – 2500 нови работни места

 Breaking News

Наскоро три нови инвестиции во Битола, Велес и Охрид – 2500 нови работни места

Наскоро три нови инвестиции во Битола, Велес и Охрид – 2500 нови работни места
October 08
11:29 2016

„Одлична вест! Наскоро три инвестиции во три различни градови, Битола, Велес, Охрид и над 2500 нови работни места…“

Ова на својата фејсбук страница денеска го најави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

 

 

Related Articles