Направија цвет од 8.000 кибритчиња а потоа го запалија – Ќе останете без збор од ова неверојатно видео

 Breaking News

Направија цвет од 8.000 кибритчиња а потоа го запалија – Ќе останете без збор од ова неверојатно видео

November 06
10:14 2016
Не можеме а да не уживаме во организираната катастрофа на правилно распоредени предмети кои се распаѓаат во рок од само неколку секунди.
Авотрите на ова видео поставиле 8.000 кибритчиња и создале фигура од розев цвет, а визуелната рапсодија на пламенот просто хипнотизира.

Related Articles