Најскапа свадба на Балканот – тој го жени синот, а ќе пејат Лукас и Цеца

 Breaking News

Најскапа свадба на Балканот – тој го жени синот, а ќе пејат Лукас и Цеца

Најскапа свадба на Балканот – тој го жени синот, а ќе пејат Лукас и Цеца
October 20
20:35 2017

Нишкиот контроверзен бизнисмен Бранислав Брано Мичуновиќ на 4. ноември организира голема свадба за својот син Ѓорѓе во елитен австриски хотел.

Како што се дознава, гости ќе бидат најголемите српски фолк ѕвезди Цеца и Аца Лукас, кои приватно се пријатели со Мичуновиќ.

Ѓорѓе со својата избраничка Зорана, некогашна манекенка, има син, а судбоносното „да“ ќе го изговорат скоро пред 800 гости.

 

Related Articles