Најбизарен тренд досега: Повеќето жени се решаваат за анален ботокс

 Breaking News

Најбизарен тренд досега: Повеќето жени се решаваат за анален ботокс

Најбизарен тренд досега: Повеќето жени се решаваат за анален ботокс
June 28
22:03 2017

Сè повеќе жени се подготвени да направат третман за разубавување на аналниот отвор, кој вклучува вшприцување ботокс.

Ова го потврди и доктор Еван Голдстејн, американскиот доктор за пластична хирургија, чијашто потесна специјалност е подмладување на анусот.

Во интервју за „Њујорк пост“ Еван признал дека прво почнал со пациенти што имале канцер на анусот и хемороиди, не сфаќајќи дека ова подрачје има голем потенцијал.

Во зависност од барањата, цената се движи од 5.000 до 25.000 долари, колку што изнесува и самиот ботокс на анусот.

Related Articles