На рендгенот на аеродром забелжале женска силуета: Не можеле да веруваат кога дознале за што се работи

 Breaking News

На рендгенот на аеродром забелжале женска силуета: Не можеле да веруваат кога дознале за што се работи

На рендгенот на аеродром забелжале женска силуета: Не можеле да веруваат кога дознале за што се работи
February 16
00:31 2018

На аеродром во Кина се случил бизарен инцидент кога жена влегла во рендгенскиот уред, како не би ја испуштила својата торба.

Обезбдеувањето задолжено за преглед на товарот, се шокирало кога на мониторот здогледало женска силуета.

Жената се качила на подвижната трака и се држела за својата торба, па така поминала низ рендгенскиот преглед. Како што објаснила покасно, се плашела дека некој ќе и ја укради торбата.

Related Articles