На граѓаните на Скопје им е потребен стабилен вреден и чесен градски татко

 Breaking News

На граѓаните на Скопје им е потребен стабилен вреден и чесен градски татко

На граѓаните на Скопје им е потребен стабилен вреден и чесен градски татко
September 06
21:32 2017

На граѓаните на Скопје им е потребен стабилен вреден и чесен градски татко, а не градска пијандура. Петре Шилегов е човекот кој на Скопје може да му понуди само едно големо ништо што е впрочем опус на целиот негов политички век досега.

Петре Шилегов е свесен дека неговата партија на чело со неспособниот Зоран Заев е во тежок ендек дека пропаѓаат и свесни се дека им доаѓа крајот и затоа ги лажат граѓаните на градот Скопје.

Граѓаните на Скопје ја знаат разликата помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДС, ја знаат разликата помеѓу Никола Груевски и Зоран Заев.

На градот му требаат стабилни чесни луѓе, а не луѓе кои што ќе го претворат градот за 24 часа во паланка.

На скопјани ќе им биде многу лесно на локалните избори. Разликата во квалитетот во помеѓу Трајановски и Шилегов е повеќе од очигледна.

Related Articles