“Мојата мајка сега нема пари, но ве молам не ја купувајте оваа панда”: Пораката на ова дете го расплака светот

 Breaking News

“Мојата мајка сега нема пари, но ве молам не ја купувајте оваа панда”: Пораката на ова дете го расплака светот

“Мојата мајка сега нема пари, но ве молам не ја купувајте оваа панда”: Пораката на ова дете го расплака светот
February 18
23:13 2018

“Мојата мајка нема доволоно пари, па ќе ми го купи “Панди” дури другата недела, на 15 јуни. Ве молам не ја купувајте, бидејќи тоа ќе ме расплаче. Многу ви е благодарен идниот сопственик. Името на пандата – Панди”, пишувало на кутијата во која се наоѓала играчката.

Со својата искрена порака десетгодишниот Леон допре до срцата на работниците во трговскиот центар. Како би го пронашле детето, фотографијата од пораката ја објавиле на Фејсбук.

Related Articles