„Минута пред злосторството ми се јави Јеца“

 Breaking News

„Минута пред злосторството ми се јави Јеца“

„Минута пред злосторството ми се јави Јеца“
September 19
17:40 2017

Пред да почине мајката на Јелена Марјановиќ се слушнала со својата ќерка и изавила дека не може да прежали што не ја прашала со коо е.

Зорица Крсмановиќ мајката на Јелена, билла многу потресена и тешко се носела со трагедијата која ѝ се случила.

-Тој ден кога Јеца исчезна се слушнавме околу 16 часот. Рече: „Мама одам да се истрчам уште еден круг и доаѓам“. Меѓутоа, не кажа каде ќе трча, ниту дали е на насиопот. И ден денес се проколнувам себеси што не ја прашав со кој е и каде е. Можеби сега ќе бев помирна, можеби оној кој го сторил ова злодело ќе беше во затвор. Знам дека Јеца беше задишана, но не ми падна на памет да прашам каде се наоѓа. – изјавила Зорица.

Иако ѝ ветила Јелена не се појавила во нејзиниот дом, а не се ни јавувала на телефон.

-Луѓе, ѝ се јавував, но некој ми го отрфрлаше повикот. Ништо не наговестуваше на трагедија, но тоа беше крајот- изјавила Зорица пред својата смрт

Related Articles