Марко и Дивна станаа хит во регионот – ќе се зачудите колку години има таа (ВИДЕО)

 Breaking News

Марко и Дивна станаа хит во регионот – ќе се зачудите колку години има таа (ВИДЕО)

Марко и Дивна станаа хит во регионот – ќе се зачудите колку години има таа (ВИДЕО)
September 25
08:45 2017

Марко и Дивна ДНК откако се појавија во едно српско шоу каде тој бараше да се потврде дека детето кое го имаат е негово, станаа хит, а сега се заедно во реалното шоу Задруга. 

Имено, за нивниот живот малку се знае, а српските медиуми пренесуваат дека марко нема завршено школо, додека Дивна, има средно, но никогаш не работела. 

Дивна е родена на 24. декември 1992. година што значи дека наскоро ќе полни 25. години. Во улогата на мајка веќе се има остварено. Ова е видеото со кое станаа хит:

Related Articles