„Мамо, јас сум тука“ – моќна порака во скопска градинка е лекција за родителите

 Breaking News

„Мамо, јас сум тука“ – моќна порака во скопска градинка е лекција за родителите

„Мамо, јас сум тука“ – моќна порака во скопска градинка е лекција за родителите
September 22
09:24 2017

Сите знаеме колку е брзо и стресно времето во кое живееме и колку сме зависни од технологијата и телефоните, но оваа порака во скопска градинка која стигна до редакцијата на Курир, е лекција за сите родители. „Мамо, јас сум тука“ 

-Вашето дете цел ден чека на вас и среќно е што ве гледа! 

Среќни ли сте и вие што го гледате вашето дете?! 

Секојдневно гледаме деца кои се обидуваат на родителите да им покажат што направиле, а родителите не го тргнуваат погледот од телефонот, стои во дел од пораката!

Related Articles