Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години и води тешка битка против опасна болест, потребни сме му НИЕ – Да му помогнеме!

 Breaking News

Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години и води тешка битка против опасна болест, потребни сме му НИЕ – Да му помогнеме!

Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години и води тешка битка против опасна болест, потребни сме му НИЕ – Да му помогнеме!
February 04
14:07 2018

Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години, а треба да води тешка борба со болест која за жал се вгездила токму кај него.

На Иле му е дијагностицирана Малигна неоплазма на рбетен мозок, поради што е неопходна итна операција која чини 15.000 евра.

За жал не можеме да ја поделиме болката на Иле, но можеме да му овозможиме шанса за побрзо опоравување.
Секој денар е добредојден…за секој од нас ситница, но од сите заедно големо дело.

Тел. VIP – 143461
или
210501665882802
НЛБ Тутунска Банка
Ѓурѓица Петкова

Споделете со вашите пријатели. Да му помогнеме на Иле.

Related Articles