Макрадули се огласи на фејсбук со план за чист воздух

 Breaking News

Макрадули се огласи на фејсбук со план за чист воздух

Макрадули се огласи на фејсбук со план за чист воздух
January 06
17:38 2019

Пагански или не, од вечерниве огнови може да заклучиме нешто. Очигледно не треба да се има дилема кој најмногу придонесува во создавањето на ПМ честичките. И каде треба да се бара решението. А тоа е замена на греењето со дрва и други додатоци во нив. Затоа брзо ќе отвориме повик за замена на греењето со дрва заедно со дефинирање на зони на ниска емисија… #ПланЗаЧистВоздух – ова го напиша Макрадули на својот фејсбук статус.

Related Articles