МАЈСТОРИШТЕ! Дали е ова најдоброто излегување од паркинг на сите времиња? (ВИДЕО)

 Breaking News

МАЈСТОРИШТЕ! Дали е ова најдоброто излегување од паркинг на сите времиња? (ВИДЕО)

August 10
11:55 2016

Возач во Виетнам ги одушеви сите, со неверојатно излегување од паркинг. Младиот Виетнамец го покажал целиот раскош на својот шоферски талент.

Иако целосно блокиран од два автомобили, успеа да се извлечи од наизглед невозможна  ситуација, и да ја изнесе својата Тојота од паркингот. За тоа му биле потребни 3 минути, а како тоа изгледало погледнете во видеото:

Related Articles