Летот од Холандија до Македонија е 20 евра , а паркингот 25 евра

 Breaking News

Летот од Холандија до Македонија е 20 евра , а паркингот 25 евра

Летот од Холандија до Македонија е 20 евра , а паркингот 25 евра
September 09
09:39 2017

Ако се задржите на еден од аеродромите во Македонија може да платите повеќе од еден лет до Холандија. Во првите 10-20 минути на Аеродромите плаќате 500 денари , од 20 до 40 минути  плаќате 1000 денари и од 40 до 60 минути ќе ве чини еден лет до Холандија 1500 денари , се над 1 час е чини 2000 денари . Единствено евтино нешто на овој аеродром е првите 10 минути кои се бесплатни .


Related Articles