Лавот ќе ја преминуваше реката, но погледнете што излезе од водата: Ќе гледате со неверување (Видео)

 Breaking News

Лавот ќе ја преминуваше реката, но погледнете што излезе од водата: Ќе гледате со неверување (Видео)

Лавот ќе ја преминуваше реката, но погледнете што излезе од водата: Ќе гледате со неверување (Видео)
December 26
22:46 2017

Кругер Сигтингс снимила интересен момент кој покажува дека навидум бестрашните лавови, сепак имаат причина да се плашат.
Овој лав ќе ја преминуваше реката, но огромен крокодил се појави од водата и го зграпчи за вратот. Но, не се предаде лесно. Набрзо излезе на површината и брзо ја напушти реката. Сепак, тоа не е негов терен.

Related Articles