Кога Софија ќе излезе на улица сите згрозени гледаат во долниот дел од нејзиното тело (фото)

 Breaking News

Кога Софија ќе излезе на улица сите згрозени гледаат во долниот дел од нејзиното тело (фото)

Кога Софија ќе излезе на улица сите згрозени гледаат во долниот дел од нејзиното тело (фото)
February 17
22:44 2018

Германката Софија Волершајм се доведе себе до ниво на непрепознавање, кога направи хирушка операција за стеснување на половината.

Иако таа работи како ди-џеј и има учествувано во неколку реални шоу, Софија Волершајм е најпозната по нејзините бизарни естетски барања.

Во почетокот ги зголемуваше грдите, набрзо потоа направи четири операции на носот за да постигне совршен изглед.

Неодамна таа соопшти дека се подложила на „најтешката операција досега“, но не сакаше да открие што точна направила.

Од фотографиите е јасно дека во голема мерка ги има корегирана нејзините струк и задникот, но посоти сомнеж дека прво и бил извадено ребро, а потоа во задник и биле вградени импланти.

Погледнете ја галеријата:

Related Articles