Кавга меѓу идните снаа и свекрва: Брена „удри“ по Александра Пријовиќ!

 Breaking News

Кавга меѓу идните снаа и свекрва: Брена „удри“ по Александра Пријовиќ!

Кавга меѓу идните снаа и свекрва: Брена „удри“ по Александра Пријовиќ!
October 11
20:29 2017

Во најновиот број на српскиот магазин „Старс“, на насловна страница осамнаа Лепа Брена и девојката на нејзиниот посинок, Александра Пријовиќ.

„Страшнна кавга во вилата на Брена: Ќе ми е доста од Пријовиќ, гласи насловод кој зазема централно моесто од првата страница каде стојат и нивните лица.

Што точно ја пукнало тиквата меѓу пејачките, остаува да видиме откако таблоидот ќе ја пренесе веста во целост…

 

Related Articles