Калина Коси: За Шабан разбравме дури и како се вика баба му, а ние овде толку сме скапани што не знаеме ни да глумиме држава

 Breaking News

Калина Коси: За Шабан разбравме дури и како се вика баба му, а ние овде толку сме скапани што не знаеме ни да глумиме држава

Калина Коси: За Шабан разбравме дури и како се вика баба му, а ние овде толку сме скапани што не знаеме ни да глумиме држава
February 23
18:07 2019

Калина Коси преку фејсбук статус пишува дека за Шабан разбравме се дури и како се вика баба му, а ние овде толку сме скапани и трули во секој поглед што веќе не знаеме ни да глумиме држава:

Related Articles