Каква катастрофа може да направи само едно несмасно престигнување при поголема брзина на автопат?

 Breaking News

Каква катастрофа може да направи само едно несмасно престигнување при поголема брзина на автопат?

November 05
13:06 2016

Погледнете го видеото и видете зошто треба да внимавате кога претекнувате со голема брзина и никако не претекнувајте од десна страна, секогаш намалете ја брзината и внимавајте на патот:

Related Articles