Како да добиете “биткоин” за еден долар ?!

 Breaking News

Како да добиете “биткоин” за еден долар ?!

Како да добиете “биткоин” за еден долар ?!
February 20
00:49 2018

Ако фантазирате за можноста да се вратите во минатото и да купите “биткоин” за само неколку долари, сега имате можност – на некој начин.

Новата видео игра на играчите им нуди можност да освојат биткоин.

Вредноста на играта е само 1.99 долари.

МонтеКрипто: “Биткоин енигма” ќе биде на продажба, а ако ја купите денес, на 20 февруари, таа ќе биде ваша за само 1.19 долари.

Related Articles