ИЗГЛЕДА И ЗВУЧИ СВЕТСКИ: Слушнете ја македонската песна за на „Евровизија“ (ВИДЕО)

 Breaking News

ИЗГЛЕДА И ЗВУЧИ СВЕТСКИ: Слушнете ја македонската песна за на „Евровизија“ (ВИДЕО)

March 10
23:18 2017
На Македонската национална телевизија вечерва премиерно беше претставена евровизиската песна „Dance Alone“ со која Јана Бурческа ќе ја претстави Македонија на 62-то издание на изборот за песна за Евровизија, во мај, во Киев

Related Articles