ИМА НАДЕЖ ЗА ЧОВЕШТВОТО: Му направија целосна тансформација на овој бездомник

 Breaking News

ИМА НАДЕЖ ЗА ЧОВЕШТВОТО: Му направија целосна тансформација на овој бездомник

ИМА НАДЕЖ ЗА ЧОВЕШТВОТО: Му направија целосна тансформација на овој бездомник
October 17
19:54 2016

Ако можеби ве напуштила вербата дека постојат добри луѓе, она што ќе го прочитате во овој текст ќе ви го покаже спротивното.

Чуман Дон Лусијано живее во Перу, болен е од шизофренија и поголем дел од времето го поминува на улица.o2

Иако има свое семејство, поради болеста повеќе му одговара животот на улица.  Луѓето од Фефенфафеу каде што живее и тој, одлучиле да му помогнат и да го средат.

Тие го избањале, му ја скратиле косата и брадата и му подариле нова облека. Резултатите се како што гледате, неверојатни.

o3 o4

Related Articles