Игор Геленчев е 14 годишното момче на кое очајно му треба помош

 Breaking News

Игор Геленчев е 14 годишното момче на кое очајно му треба помош

Игор Геленчев е 14 годишното момче на кое очајно му треба помош
August 21
22:58 2017

Игор Геленчев е 14 годишно момче на кое му е дијагностициран тумор на мозокот и мора да се изврши итна операција за 20 дена во Турција. Само за операцијата се потребни 15.000 евра а ќе има и дополнителни трошоци после оперативниот зафат.

Ги молиме сите хумани луѓе да дадат своја поддршка за да му помогнеме на Игор и на неговите најблиски да го пребродат најголемиот предизвик во својот живот!

Жиро сметка:

ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ
200003205877055 Стопанска банка АД Скопје
Цел на дознака: Донација за Игор

ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

IGOR GELENCHEV
Vodenska bb, Bogdanci, Republic of Macedonia.
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT CODE: STOBMK 2X
IBAN: MK07200003207128355 EUR

Ви благодариме!

Related Articles