HOBO – 3атвopен сообраќајот на Плетвар, пaтот е pekа поради одpoн – фото

 Breaking News

HOBO – 3атвopен сообраќајот на Плетвар, пaтот е pekа поради одpoн – фото

HOBO – 3атвopен сообраќајот на Плетвар, пaтот е pekа поради одpoн – фото
June 11
06:44 2022

Од АМСМ јавуваат дека има прек ин на сообраќајот:

Од 05:55 часот регионалниот пат Росоман- Прилеп, кај мeсноста викана:

Трите ленти“ е затворен за сообраќај поради одрон на патот.

Засега нема никакви информации што ќе се случува со одронот, на фотографиите се гледа дека сеуште нема никој од вл астите присутни на местото на одронот.

Во продолжение, дел од фотографиите од одронот, кои што кружат на социјалните мрежи:

Related Articles