Hoви снимки: Полицијата ги носи на распит сестрите од домот за стари лица

 Breaking News

Hoви снимки: Полицијата ги носи на распит сестрите од домот за стари лица

Hoви снимки: Полицијата ги носи на распит сестрите од домот за стари лица
November 03
19:56 2022

Откако вчера се појави видео од домот за стари лица на Косово каде што една пензионерка беше мал етирана од вработените, денеска се појавија и нови снимки.

Полицијата реагираше и ги уапси вработените кои се исм ејуваа со жената и ја тее аа, а сега се појавија нови снимки.

Индексонлјан објави снимки каде што повторно пензионерката е главна тема во видеата, но овој пат останати вработени се однесуваат пристојно со неа.

Related Articles